Atentie! Comanda minima pe site este de 30 Lei, fara taxe transport! Comenzile peste 300 Lei au transport Gratuit!

Livrare și plată

        Livrarea

·         Livrarea se poate face prin curierat rapid cu unul din partenerii noștri.

·         Ne rezervăm dreptul de a întârzia/refuza o livrare în cazul în care ați optat pentru plata on-line însă suma virată nu este evidențiata în conturile noastre până la termenul limita stabilit pentru vânzare.

·         Pentru livrarea prin curier rapid, incepand cu 15.01.2018 tariful este de 25.00 Ron, TVA inclus. Livrarea se face numai pe teritoriul României, între orele 9.00-17.00, de Luni până Vineri, în maxim 24 – 36 ore  de la plasarea și confirmarea cu succes a comenzii, la adresă specificată. Pentru situațiile în care transportatorul majoreze tariful de livrare, ne rezervăm dreptul, la rândul nostru, să modificăm acest preț, fără o notificare prealabilă. Majorarea de preț întra în vigoare și se aplică tuturor livrărilor expediate după anunțarea majorării, cu excepţia celor aflate în procesul de livrare.

·         Dacă nu livram produsele în termenul stabilit, aveți dreptul la rezoluţiunea contractului. În acest caz, vă vom rambursa fără întârzieri nejustificate toate sumele plătite în temeiul contractului în decurs de cel mult 7 zile calendaristice de la data la care ne-ați comunicat decizia de terminare a contractului pentru motivul de mai sus, cu condiția ca decizia dvs. să ne parvină înainte de livrarea efectivă a produselor comandate.

·         Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat dvs. în momentul în care dvs. sau o parte terţă desemnată de dvs., alta decât transportatorul, întră în posesia fizică a produselor comandate.

·         Nu acceptăm onorarea comenzilor prin transportatori indicați de dvs. În acest contract, doar Vânzătorul poate avea opțiunea alegerii transportatorului.

·         Ne rezervăm dreptul de a nu mai onora și expedia comenzi persoanelor care nu și-au îndeplinit obligațiile contractuale, pecuniare sau de altă natura fată de martisoare.info

 

·         De asemenea, ne rezervăm dreptul de a anula comenzile asupra cărora se solicită mai mult de 2 modificări din momentul plasării și a celor cu date de contact incomplete/incorecte în lipsă unui răspuns din partea Cumpărătorului.

·         După doua încercări de livrare nereușite, efectuate de către firmele de curierat partenere, comanda dvs. va fi considerată anulată, iar acest contract reziliat.

·         Ne rezervăm dreptul de a nu expedia comenzi, persoanelor pe contul cărora se înregistrează cel mult doua comenzi a căror livrare nu a putut fi efectuată cu succes sau a caror valoare este mai mare de 500 lei ( doar cu plata in avans prin Ordin de Plata).


e        Modalitați de plată

           Pentru cumpărăturile online cu livrare prin curier: 

               1.  Plată se poate efectua: RAMBURS  -       la livrare cu numerar.
     2.Transfer bancar prin Ordin de Plata in contul firmei - Pentru aceasta metoda veti fi contactat de catre un operator pentru mai multe detalii.

Transportul este gratuit pentru orice comanda mai mare de 300 lei!

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 300 lei, transportul prin Posta Romana este 12.00 lei, iar transportul prin Fan Courier este 25.00 lei